Moderan način života nosi sa sobom razne izazove. U cilju postizanja što višeg niova kvaliteta života, često zanemarujemo aspekte očuvanja prirode i svog zdravlja. Veliki gradovi omogućavaju dostupnost svih benefita savremenog življenja na jednom mestu. U modernim objektima novogradnje, nudi se kvalitetna gradnja, moderno opremanje, obezbeđena parking mesta. Ukoliko je objekat nalazi na lokaciji koja nije strogo centralno locirana, čak je moguće dobiti i manju ili veću zelenu površinu.

U poslednjih nekoliko godina, svedoci smo promene u trendovima odabira lokacije za porodičan život. Iako veliki gradovi nude pogodnosti na dohvat ruke, sve više se uočava želja da porodičan dom bude komforniji, više u kontaktu sa prirodom i bez gužve i buke koja je nezaobilazna u velikim gradovima. Upravo to je razlog šte je sve veća potražnja za nekretninama u manjim mestima, predgrađima i na selu.

Vrdnik, mesto za odmor i život

Upravo vođeni idejom da je za bolji kvalitet života potrebno da se povežemo sa prirodom, pokrenuli smo projekat Vrdnik Residence. Obzirom na sve bolju saobraćajnu infrastrukturu, Vrdnik je dostupan iz svih pravaca. Od Novog Sada je udaljen na manje od pola sata vožnje, a od Beograda oko sat. Ako se uzme u obzir da je u Beogradu vožnja sa jednog kraja grada na drugi nekada i duža od sat vremena, onda ova udaljenost zaista nije velika.

Padine Fruške Gore na kojima je Vrdnik smešten, predstavljaju okruženje koje pogoduje gajenju vinove loze. Upravo to je razlog šte se u bliskom okruženju Vrnika može posetiti veliki broj vinarija. Fruška Gora u zaleđu Vrdnika, štiti naselje od vetrova sa severa, pa je klima prijatna i blaža u odnosu na neka mesta koja takvu fizičku barijeru nemaju. Veliki broj sunčanih sati u toku godine je još jedna prirodna karakteristika  koja doprinosi kvalitetu života. Vrdnik je mesto koje je svoju poziciju na turističkoj mapi Srbije odavno zaslužio. Početkom prošlog veka, došlo je do otkrića termalnih izvora, što je za posledicu imalo kasniju izgradnju Zavoda Termal, po kome je i sam Vrdnik postao nadaleko poznat.

Vrdnik Residence stanovi

Sve prirodne lepote i bogatstva kojima Vrnik obiluje, doprinose tome da je mesto sve interesantnije za život. Čak i oni kojima svakodnevne obaveze podrazumevaju boravak u večim gradovima, za vrlo kratko vreme mogu da dodju do Vrdnika. Obzirom da moderan život i svakodnevne obaveze i dalje okupiraju veliki deo dana, za opuštanje i uživanje ostaje zaista malo vremena. Upravo taj sukob između obaveza i uživanja, ispirisao nas je da osmislimo objekat koji se nalazi na lokaciji gde moćete da uživate svim čulima, dok istovremeno jednostavno možete svakodnevne obaveze uskladiti sa mestom boravka. Stanovi koje gradimo, obezbediće komfor savremene gradnje. Moderni stanovi, opremljeni klima uređajima, sa podnim grejanjem, liftom u zgradi i sa garažnim i parking mestima. Terase koje svaki stan poseduje, omogućiće Vam da uživate u predivnom pogledu na zelene padine u okruženju. Buđenje uz pogled na ovakve predele, daje energiju za sve obaveze koje je potrebno obaviti u toku dana.

Svi stanovi se sastoje od dnevnog boravka koji se u vidu “open space”-a povezan sa kuhinjom, kupatla, i jedne ili dve spavaće sobe. Struktura stanova je dvosobni i trosobni i na svakom spratu se može odabrati stan svih struktura. Za oblaganje podova u dnevnom boravku i kuhinji, biće korišćen kvalitetan drveni parket. Kupatilo će biti obleženo keramčkim pločicama, a sobe i terasa, granitnom keramikom.

Prodaja stanova

Projekat Vrdnik Residence smo započeli u jesen 2023. godine, a planiramo da stanare objekta 1 uselimo u njihove domove već krajem sledeće godine. Intenzivno radimo na izgradnji ovog projekta a tok gradnje i napredak takođe predstavljamo na našem sajtu. Naša prodajna služba je na raspolaganju za sva pitanja i informacije  koje Vas zanimaju, a svoj upit možete poslati i putem formulara na našem sajtu.