Vrdnik Residence

Vrdnik Residence je projekat izgradnje stambenih jedinica u mestu Vrdnik. Početak izgradnje je novembar 2023. a rok izgradnje 18 meseci. Izgradnja je planirana u 2 faze. Prva faza obuhvata izgradnju zgrade broj 1 bruto površine 2733 m², a druga izgradnju zgrade broj 2 bruto površine 2740 m².

U zgradi broj 1 je planirana izgradnja 35 stanova, 1 lokala i 20 garažnih mesta.

Vrdnik Residence

Gde se nalazi Vrdnik Residence?

Lokacija Vrdnik Residence je u širem centru Vrdnika, na oko 180 m od Olimpijskog bazena koji pripada kompleksu Zavoda za rehabilitaciju Termal. Na manje od 1 km od Vrdnik Residence, nalazi se Hotel Fruške Terme koji je simbol razvoja turizma u Vrdniku. Blaga padina na kojoj se objekat nalazi, svojim stanarima omogućava uživanje u pogledu na okruženje ispunjeno zelenilom.

Pozicioniran između dva najveća grada, i povezan dobrom saobraćajnom mrežom, Vrdnik je pristupačan iz svih pravaca. Od Beograda je udaljen oko 70km, a od Novog Sada samo 25km. Izgradnja saobraćajnica u regionu  dodatno će doprineti boljoj povezanosti Vrdnika sa okruženjem.

Život u skladu sa prirodom

Smešten u srcu tzv. vazdušne banje, Vrdnik Residence je zamišljen kao Vaš kutak za život u skladu sa prirodom. Šumovito okruženje obezbeđuje prijatnu mikroklimu, pa ovaj gradić u podnožju Fruške Gore privlači sve veći broj kako turista, tako i onih koji žele da žive u ovakvom okruženju. Odsustvo saobraćajne buke, izvora zagađenja vazduha, industrijskih postrojenja i drugih neizbežnih činilaca modernog doba, omogućavaju boravak u Vrdniku uz relaksaciju uma i tela.

Pogodni klimatski uslovi omogućavaju uspešno gajenje brojnih biljnih kultura. Zatalasani obronci Fruške Gore naročito su pogodni za gajenje voća i vinograda. Bavljenje vinogradarstvom u ovoj regiji datira duboko u prošlost, a ta tradicija se neguje i unapređuje i danas. Vinogradarstvo dodatno doprinosi privlačnosti krajolika, jer su nepregledni predeli pod zasadima vinove loze  ujedno i svojevrsna turistička atrakcija.

Prizemlje

Prizemlje sa 7 stanova i 1 poslovnim prostorom ukupne površine 422,87 m²

  • Vrdnik Residence
  • Vrdnik residence
  • Vrdnik residence

Struktura stanova

Zgrada 1 projekta Vrdnik Residence će u ponudi imati dvosobne i trosobne stanove. Stanovi su tipski i na svakom spratu postoje svi tipovi stanova. Najmanja kvadratura je 41 m². Dvosobni stanovi su ponuđeni i u varijanti 44 m². Trosobni stanovi su svi veličine 58 m². Svi kupci stanova dobijaju sigurnosna vrata Bosal.

Prvi sprat

Na prvom spratu je simetrično raspoređeno 8 stanova. Četiri dvosobna stana su u sredini,
a četiri trosobna su na uglovima zgrade. Ukupna površina prvog sprata je 436,11 m²

Raspored stanova

Raspored stanova po spratovima je isti na svakom spratu. Na uglovima zgrade su raspoređeni trosobni stanovi i oni imaju veće terase.  Orijentisani su tako da je dnevni boravak sa kuhinjom u sredini a spavaće sobe su orijentisane ka spoljnim zidovima zgrade. Trosobni stanovi imaju po dva spoljna zida.  Dvosobni stanovi su raspoređeni kroz sredinu zgrade, ušuškani između trosobnih. Ovi stanovi od 44 i 41 m imaju samo jedan spoljašnji zid.

  • Enterijer stana
  • Enterijer stana
  • Enterijer stana
  • Enterijer stana

Drugi sprat

Na drugom spratu je simetrično raspoređeno 8 stanova. Četiri dvosobna stana su u sredini,
a četiri trosobna su na uglovima zgrade. Ukupna površina drugog sprata je 436,11 m²

Treći sprat

Na trećem spratu je simetrično raspoređeno 8 stanova. Četiri dvosobna stana su u sredini,
a četiri trosobna su na uglovima zgrade. Ukupna površina trećeg sprata je 436,11 m²

Potkrovlje

U potkrovlju se nalazi  četiri stana. Dva dvosobna stana su u sredini,
a dva trosobna su na uglovima zgrade. Ukupna površina stambenog prostora potkrovlja je 223,11 m²