2024

17. April

17.04.postavljanje stolarije

Postavljanje stolarije REHAU

Počeli smo sa postavljanjem REHAU stolarije na prizemlju, što je u skladu sa našim dinamičkim planom izvođenja radova.

2024

11. April

12.april poslednja ploca

Finalni radovi na poslednjoj ploči

U toku su finalni radovi na poslednjoj ploči. Uskoro krećemo sa montažom krova. Istovremeno su u toku radovi na električnim i vodovodnim instalacijama na prvim spratovima. Nakon toga krećemo sa pripremom za malterisanje.

2024

03. April

02 april pogled sa prozora

Pogled sa prozora

Priroda se budi i pogled iz našeg objekta je nestvaran. Ako želite da uživate u ovakvom pogledu svakog dana, što pre odaberite svoj novi dom.

2024

02. April

02 april zidanje i instalacije

Instalacije i pregradni zidovi

Uveliko se zidaju pregradni zidovi sada već na prvom i drugom spratu. U toku je i postavljanje električnih i vodovodnih instalacija.
Radovi teku punim intenzitetom kao i do sada.

2024

31. Mart

Završna ploča

Počelo je izlivanje poslednje ploče. Nakon ovoga sledi postavljanje krovne konstrukcije.
Zahvaljujemo velikom broju naših kupaca, a i onima koji će to uskoro postati, na ukazanom poverenju i velikom interesovanju za naš projekat.

2024

22. Mart

22.mart pregradni zidovi

Kreću radovi na 4. ploči

Intenzitet radova je kao i od početka gradnje na visokom nivou. Kreće rad na četvrtoj ploči, dok se istovremeno zidaju prezidni zidovi u suterenu i na prizemlju. Približavamo se krovnoj konstrukciji. Radovi teku ispred planirane dinamike radova tako da ćemo sve obećane rokove ispoštovati.
Posetite nas i izaberite svoj novi životni prostor.

2024

15. Mart

15.03.pogled sa terase

Pogled sa 2. sprata

Pogled na prirodu koja se budi najlepši je sa terase Vrdnik Residence. Dočekajte sledeće proleće na jednoj od njih!

2024

13. Mart

13.03. prolece u Vrdniku

Proleće u Vrdniku

Proleće stiže a sa njim i neodoljivi mirisi procvalog voća i cveća. Naša zgrada raste iz dana u dan u nadi da će se svi naši kupci i uživaoci ovog podneblja u zadatom roku useliti u svoje stanove. Pozivamo sve one koje uživaju u klimi i podneblju Vrdnika da se što pre odluče i postanu naši kupci i korisnici. Do skorog viđenja Vrdnik Residence Vam želi puno zdravlja i ljubavi.

2024

03. Mart

Predlozi za uređenje stanova u Vrdnik Residence

Obzirom da naš objekat Vrdnik Residence dobija obrise i izgradnja ide planiranim tokom, naš arhitekta daje par predloga za uređenje. Kako biste lakše zamislili svoj budući dom u prirodi, pogledajte predloge uređenja.

2024

02. Mart

Bosal sigurnosna vrata

Zadovoljstvo nam je da sa vama podelimo da smo sa renomiranim proizvođačem sigurnosnih vrata, Bosal, potpisali ugovor o saradnji. Svaki kupac stana u Vrdnik Residence, dobija zaštitna vrata koja su ugrađivana u kompleks Sky Line u Beogradu.

2024

01. Mart

Radovi na trecem spratu 01.mart

Radovi na trećem spratu

Uveliko smo u toku sa radovima na trećem spratu dok istovremeno zidamo pregradne zidove na nižim spratovima.

2024

26. Februar

26.feb drugi sprat

Radovi na drugom spratu

Pratimo dobar tempo koji smo zadali i i dalje radovi idu u skladu i čak i pre utvrđenih rokova. Sunčani februar nam ide na ruku da ne pravimo pauze, tako da su promene na objektu vidljive iz dana u dan.

2024

14. Februar

Izlivanje prve ploce

Ploča prvog sprata

Koristimo lep i sunčan februarski dan da izlivamo ploču prvog sprata. Naš Vrdnik Residence polako dobija obrise. Iskoristite praznične dane, dođite u Vrdnik da vidite kako napredujemo!

2024

07. Februar

Izlivanje ploce i stubova

Izlivanje stubova

Nekoliko dana intenzivnih radova na našem gradilištu. Šalovali smo drugi deo podrumske ploče i kućište za lift, a zatim i stubove i noseće betonske zidove za prizemnu ploču. Zatim smo pristupili betoniranju. Ovim radovima privodimo kraju prizemni deo i polako krećemo sa prvim pripremama za stubove prvog sprata. Dinamika radova je do sada bez odlaganja, bez obzira na zimske uslove.

2024

27. Januar

Izlivanje ploče 27 jan 24

Izlivanje ploče

Ponovo imamo sreće sa vremenom, pa smo danas izlili ploču kako smo i planirali. Idemo dalje sa pripremama za drugi deo ploče.

2024

22. Januar

Prizemna ploca 22.jan

Priprema prizemne ploče

Pripremamo prizemnu ploču za betoniranje. Dani bez padavina pogoduju pripremama za izlivanje nove ploče, i upravo smo to iskoristili.

2024

18. Januar

Radovi na prizemlju

Zimski san ove godine preskačemo pa radimo bez većih prekida. Sneg za sada nije visok, pa možemo neometano da napredujemo.

2023

06. Decembar

Skidanje oplate i nasipanje zemlje

Skidanje oplate i nasipanje zemlje

Evo i prvih zidova! Skidamo oplatu sa zidova i nasipamo zemlju oko lifta i spoljnih zidova.

2023

02. Decembar

Šalovanje i nalivanje bočnih zidobva

Nalivanje bočnih zidova

Polako naš Vrdnik Residence dobija obrise. Praćeni, za kasnu jesen, dobrim vremenskim uslovima, danas smo izlivali bočne zidove.

2023

08. Novembar

Salovanje Bocnih delovi temelja

Šalovanje i betoniranje bočnih delova temeljne ploče

Jesenji dani donose sve više padavina, ali bez obzira na to, radovi ne stoje. Čim se ukazala prilika, i nebo razvedrilo, krenuli smo sa šalovanjem bočnih delova temeljne ploče. Nadamo se da će izlivanje betona ispratiti povoljni vremenski uslovi. Svakako radove nastavljamo po planu.

2023

30. Oktobar

Skidanje oplate

Skidanje oplate sa betonskih zidova

Prvi obrisi Vašeg budućeg doma se otkrivaju. Danas smo skinuli oplate sa betonskih zidova. Živopisno nebo u vedrom danu pruža energiju za sve izazove. Ovo je pogled u kome ćete uživati kada se uselite u svoj novi dom. Energija koja se oseća ovde, čini ovo podneblje privlačnim za sve više ljubitelja života u prirodnom okruženju. Budite jedan od njih!

2023

21. Oktobar

Salovanje bocnih zidova

Šalovanje bočnih zidova

Povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano obavljanje građevinskih radova.  Iako ne baš uvek prijatni, vetrovi sa Fruške Gore nam idu na ruku u ovoj fazi radova kako bi se izlivene ploče brzo sušile.

2023

15. oktobar

Početak radova

Izlivanje temelja

Poslednje sunčane dane miholjskog leta smo iskoristili za pripremu zemljišta. Uprkos kišnom jutru na dan izlivanja temelja, uspešno smo obavili taj početni deo izgradnje. Pauze za vreme padavina smo iskoristili za predah na terasi Sunčanog Brega. Uživali smo u pogledu na zelenilo Vrdnika.

2023

10. oktobar

Početak radova

Početak radova

Postavljanjem table, zvanično smo započeli radove na novom projektu Vrdnik Residence. Kompleks stanova u dva objekta čija izgradnja je planirana u narednih 18 meseci. U ponudi su dvosobni i trosobni stanovi kvadrature 41, 44 i 58 kvadratnih metara.